FOTSKRAPERIST
Lagerførte og spesialtilpassede fotskraperister


Lagerførte fotskraperister kan leveres omgående. Dette bidrar til enkel prosjektering og håndtering. Vi produserer også spesialtilpassede typer av fotskraperist – når spesielle ønsker og behov gjør dette nødvendig.

Fotskraperister er en type pressveiset rist med ribber i full høyde i bæreretningen, samt styre- og fyllribber i variable høyder. Disse er plassert vinkelrett på ribbene i bæreretningen.
Fotskraperister leveres med påsveiset kantstål med samme høyde som bæreribbene.

 

Bruksområder for fotskraperister

Fotskraperister nedstøpes ofte på nivå med heller eller fortau, og er gjerne benyttet foran inngangspartiene til f.eks. kjøpesentere, kontorbygninger, idrettshaller, boligblokker m.m. Fotskraperister kan også leveres med ferdige, prefabrikerte betongkummer. En fotskraperist kan brukes alene eller legges i en vinklet stålramme for nedstøping.

Fotskraperister produseres i varmforsinket stål som standard. Dette medfører svært god korrosjonsbeskyttelse og gir en fotskraperist lang levetid. På forespørsel kan fotskraperister også produseres i rustfritt stål.

Les mer om våre ulike typer gitterrister her.
Gitterrist press-in Burmeister
Standard fotskraperist

Kontakt oss på telefon 22 91 87 00 eller send inn skjema

Send en forespørsel

Ingen prosjekt for lite, ingen prosjekt for stort. Fyll inn feltene under - og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi skal kunne respondere på din forespørsel og gi deg relevant informasjon i forhold til henvendelsen din. Du kan når som helst be om at informasjonen slettes. Les mer om vår personvernpolicy her.

Kontaktinformasjon

Burmeister AS
Johan Kjus Engers vei 62
2020 Skedsmokorset

Phone: 22 91 87 00
Telefax: 22 91 87 01
postmaster@burmeister.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev >