BYGGEGJERDE

Bruk av ulike typer byggegjerde og publikumsgjerde er mer påkrevet nå en noen gang tidligere – og er nødvendig for å sikre verdier og eiendom, samt for å holde uvedkomne utenfor et byggeplassområde. Vårt sortiment innenfor byggegjerde er svært prisgunstig – og de er raske og enkle å sette opp på ditt område.
Bruken av byggegjerde kan imidlertid være godt egnet i helt andre sammenhenger, og er perfekt for avgrensing av områder i forbindelse med forskjellige arrangementer og festivaler. De er også egnet til en mer fleksibel inndeling av f.eks. lager, åpne lokaler og hundegårder.


Stort utvalg innenfor byggegjerde – til lave priser

Burmeister leverer kanskje landets rimeligste utvalg innenfor byggegjerde – rett fra lager. Vi har et solid produktspekter og leverer i tillegg alt av tilbehør til byggegjerde: Støttestag, føtter i resirkulerbar plast eller betong, låsbare dør- og portløsninger, transportpaller, refleksskilter, duker, m.m.
 
  • Vi leverer vårt sortiment innenfor byggegjerde i hele Norge.
  • Spar penger på å hente din bestilling av byggegjerde selv – på lageret vårt (sentralt på Østlandet).
  • Ønsker du å ordne transport selv, hjelper vi deg å finne god transportør.
  • Burmeister sørger for montering av byggegjerde på forespørsel.

Byggegjerde - Eco Standard

Denne utgaven av byggegjerde er vår enkleste og rimeligste type. Eco Standard er et byggegjerde med sveisede rørforbindelser både oppe og nede.
Mål 3,50 x 2,00m lengde x høyde
Byggegjerde Eco Standard Burmeister

Byggegjerde - Roundtop Standard

Roundtop Standard er et mer solid byggegjerde med runde hjørner, og med kontinuerlige rør uten sveiseforbindelser i topp. I tillegg har Round Top byggegjerde ekstra forsterkinger i hjørner – med en pressveiset vinkel mellom underste rør og sidestolper. Dette medfører en ekstra styrke til elementet. Mål 3,50 x 2,00m lengde x høyde.
Byggegjerde roundtop standard Burmeister

Byggegjerde - Roundtop 3H

Roundtop 3H er en type byggegjerde som er utstyrt med det samme elementet som Roundtop Standard, men som i tillegg er forsterket med en ekstra horisontal rørprofil på midten. Mål: 3,50m x 2,00m.
Byggegjerde roundtop 3H Burmeister

Byggegjerde - Publikumssperren «Fixed leg»

Dette er et lett type byggegjerde som fungerer som en sikker publikumssperre for bruk i publikumsområder, for trafikkregulering, til idrettsarrangementer, konserter eller events.
Mål 2,50 x 1,10.
Byggegjerde publikumsperre med fixed leg Burmeister

Variert utvalg av føtter til byggegjerde

Vi leverer resirkulerbare føtter til byggegjerde, i såkalt termoplastisk materiale – og dette er de flestes valg. Standard føtter for bruk på vei har en vekt på ca 18 kg. Vi leverer også tyngre, mer stabile føtter til byggegjerde – med en vekt på ca 26 kg. Våre tyngste føtter for byggegjerde er av betong, og disse veier ca 28 kg.
Fot til byggegjerde Burmeister

Lagrings- og transportpall for byggegjerde

TP30 er en lagrings- og transportpall for vårt sortiment innenfor byggegjerde. Pallen er laget i kraftig stål, som er galvanisert etter sveising. Hver pall tar 30 stk. byggegjerde.
 
Byggegjerde pall for lagring og transport Burmeister

Kontakt oss på telefon 22 91 87 00 eller send inn skjema

Send en forespørsel

Ingen prosjekt for lite, ingen prosjekt for stort. Fyll inn feltene under - og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi skal kunne respondere på din forespørsel og gi deg relevant informasjon i forhold til henvendelsen din. Du kan når som helst be om at informasjonen slettes. Les mer om vår personvernpolicy her.
Se video av "Smartweld" prosessen

Kontaktinformasjon

Burmeister AS
Johan Kjus Engers vei 62
2020 Skedsmokorset

Telefon: 22 91 87 00
Telefax: 22 91 87 01
postmaster@burmeister.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev >