SPIRALTRAPP
Stort utvalg lagerførte og spesialtilpassede spiraltrapper


Velger du å kjøpe en spiraltrapp, er fordelen at den er svært plassbesparende og tiltalende arkitektonisk. En spiraltrapp vil også fungere godt som rømningsvei, ettersom den er behagelig og rask å forflytte seg i.

En spiraltrapp er enkel å montere – og består av sentrumsrør, trinn og repos, samt rekkverk. I de fleste tilfeller er det ikke behov for ekstra bærekontruksjoner for en spiraltrapp, med mindre reposene er store. En spiraltrapp leveres som standard med 2 typer rekkverk:

 

SPIRALTRAPP, BARNESIKKER

Spiraltrapp med maks åpning c/c 100 mm, med håndløper av rør Ø 42 mm. Som standard leveres spiraltrapp med bøyler, men kan også leveres med stående stendere, dersom ønskelig.
 

SPIRALTRAPP, INDUSTRI

Spiraltrapp som består av 1 stender pr. trinn og håndløper av rør Ø 42 mm. Denne typen spiraltrapp kan leveres med trinn og reposer av gitterrister/platetrinn for belegg/parkett/fliser eller hulltrinn. Håndløpere av massivt tre kan også leveres. Spiraltrapp kan også leveres med tilpasset «bur».
 

Nødvendige data man bør oppgi før bestilling av spiraltrapper:

  • Høyde for spiraltrapp, fra OK gulv til OK gulv.
  • Diameter for spiraltrapp
  • Utsparring i gulv. Minimum spiraltrappens diameter +100 mm.•  
  • Plantegning over etasje, oppe og nede.
  • Festemulighet for sentrumsrør og repos.
  • Overflatebehandling av spiraltrapp
Når man planlegger installasjon og innkjøp av trapp, er en spiraltrapp både et spennende og dekorativt alternativ. Vi kan tilby et stort utvalg – fra de helt enkle til de mer unike. Burmeister garanterer konkurransedyktige og gode priser på spiraltrapp. Vi sørger for at du gjør et godt kjøp!
 

La en spiraltrapp bli en del av interiøret eller eksteriøret

Framfor å gjemme bort trappen, hvorfor ikke heller la en spiraltrapp bli en del av et helhetlig design? En spiraltrapp kan benyttes både innendørs og utendørs, alt etter behov. I mange tilfeller er en spiraltrapp ikke bare dekorativ, men også plassbesparende. Kjøper du spiraltrapp hos Burmeister er du garantert høy kvalitet, samtidig som du får skreddersydd en spiraltrapp akkurat tilpasset det behovet og den plassen du har til rådighet.

La deg inspirere til å gjøre litt mer ut av en trapp enn vanlig – med en spiraltrapp fra Burmeister.

Kontakt oss for forslag til tekniske løsninger for spiraltrapp.

Du kan også lese mer om våre ulike typer trapper, gangbaner og leidere her.
spiraltrapp
Spiraltrapp med "bur"
LAST NED TEKNISK INFORMASJON HER:

Kontakt oss på telefon 22 91 87 00 eller send inn skjema

Send en forespørsel

Ingen prosjekt for lite, ingen prosjekt for stort. Fyll inn feltene under - og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi skal kunne respondere på din forespørsel og gi deg relevant informasjon i forhold til henvendelsen din. Du kan når som helst be om at informasjonen slettes. Les mer om vår personvernpolicy her.

Kontaktinformasjon

Burmeister AS
Johan Kjus Engers vei 62
2020 Skedsmokorset

Phone: 22 91 87 00
Telefax: 22 91 87 01
postmaster@burmeister.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev >