VINDELTRAPP

Vindeltrapp er en type metalltrapp som ofte benyttes innenfor næring, industri, bygg og anlegg. Burmeister leverer skreddersydde løsninger og bistår med prosjektering av vindeltrapp.
Vindeltrapp er en type metalltrapp med buede vanger, som kan leveres med trinn og rekkverk i et utall varianter og med ulike kombinasjonsmuligheter. Vindeltrapp er en variant av spiraltrapp, med korketrekker-formet løp og åpning i midten, uten spindel. Men – begrepene vindeltrapp og spiraltrapp brukes gjerne om hverandre.
 

Vindeltrapp gir fleksibilitet

En vindeltrapp kan være frittstående eller f.eks. festes til en vegg eller et bygg – både på innsiden og utsiden. Radius, trinnbredder og overflater på en vindeltrapp kan leveres i et stort utvalg.
En vindeltrapp kan også leveres med ulike materialvalg, som f.eks. varmgalvanisert stål, lakkert stål, rustfritt og syrefast stål. En vindeltrapp krever bare et lite grunnareal og er derfor svært plassbesparende.
 
Vindeltrapp finnes i mange ulike varianter. Alle er solide og stabile å bevege seg i. Med Burmeister på lag kan du velge å få skreddersydd din egen vindeltrapp – eller velge en standardmodell.
 

Materialvalg for vindeltrapp

Trappetrinnene i en vindeltrapp kan leveres i ulike materialer. I tillegg til selve metallkonstruksjonen, kan også rekkverket i en vindeltrapp leveres etter eget valg : I rustfritt stål, pulverlakkert eller malt i valgfri farge. Trinn i stål eller perforerte ståltrinn kan være et godt alternativ for deg som ønsker et mer industrielt utseende. Alternativt kan en spiraltrapp leveres med trinn klargjorte for støp og flis – eller for parkett, teppe eller treverk, som er godt og komfortabelt å gå på.
 
Vi leverer ulike typer vindeltrapp til forretningsbygg, industri, kontorer m.m. – både for innvendig og utvendig bruk. Vi skreddersyr og tilpasser selvfølgelig trinnhøyder og diameter på trappen etter dine ønsker, krav og behov. Vi sørger for at du får en estetisk utformet vindeltrapp – som fyller alle funksjoner.
 
I tillegg til vindeltrapp leverer vi en rekke andre typer trapper, gangbaner, rømningstrapper og leidere til næring, industri, bygg og anlegg.
 
Her kan du lese mer om våre ulike typer trapper, gangbaner, leidere m.m.
 

Prosjektering og teknisk bistand vedrørende metallprodukter

Burmeister kan by på høy kompetanse, erfaring og hjelp til prosjektering ved anskaffelse av de forskjellige typene metallprodukter vi kan tilby. Vi bistår med beregninger, samt all annen nødvendig dokumentasjon du måtte trenge i forbindelse med f.eks. vindeltrapp.
 
Vi hjelper deg med å gjøre de trygge og riktige valgene – og deler vår kunnskap med glede ­– når du skal velge blant vårt store utvalg av metallprodukter, eksempelvis vindeltrapp.

Ikke nøl – kontakt oss, dersom du har spørsmål vedrørende vindeltrapp eller et annet produkt, samt tjenester eller leveranser innenfor noen av kategoriene for våre metallprodukter.
 
Kontakt oss for forslag til tekniske løsninger for vindeltrapp.

 

Burmeister_bildest%C3%B8rrelse9
 
     Vindeltrapp

Burmeister dekker nesten alt som kan bygges i metall

Vi har et bredt og stort utvalg av metallprodukter. Vi leverer bl.a. gitterrister, strekkmetall, perforerte plater, byggegjerder, trapper, gangbaner, leidere, trådgitter, metallduker og metallprofiler. Kort sagt: Metallprodukter for ethvert behov.


Gode grunner til å velge metallprodukter fra Burmeister:

  • Stort standardutvalg av metallprodukter – samt spesialbestillinger
  • Kompetanse og teknisk bistand
  • Hjelp til prosjektering
  • Gode priser på frakt av metallprodukter
  • Trygg og sikker levering over hele landet
  • Korte leveringstider fra eget lager av metallprodukter

Send en forespørsel

Ingen prosjekt for lite, ingen prosjekt for stort. Fyll inn feltene under - og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi skal kunne respondere på din forespørsel og gi deg relevant informasjon i forhold til henvendelsen din. Du kan når som helst be om at informasjonen slettes. Les mer om vår personvernpolicy her.
Meld deg på vårt nyhetsbrev >

Kontaktinformasjon

Burmeister AS
Johan Kjus Engers vei 62
2020 Skedsmokorset

Phone: 22 91 87 00
Telefax: 22 91 87 01
postmaster@burmeister.no