RETTLØPSTRAPP

Burmeister produserer og tilbyr et stort utvalg av ulike typer rettløpstrapp, og har lang erfaring på området. Det gir deg sikkerhet for å gjøre et trygt og godt kjøp.
Vi tilpasser og skreddersyr hver rettløpstrapp vi leverer – til hvert enkelt prosjekt. Dette vil alltid sikre deg en optimal og trygg løsning.
 

Standard rettløpstrapp for bruk innendørs og utendørs

Standard rettløpstrapp kan benyttes både innendørs og utendørs. Dette er en rettløpstrapp som er varmgalvanisert som standard, men den kan også overflatebehandles med pulverlakk. Vi fokuserer uansett på å lage en rettløpstrapp som er helt skreddersydd etter de ønsker og behov du måtte ha. Vi kan også tilby et stort utvalg muligheter og materialvalg.
 

Rettløpstrapp for industri og næring

Vi skreddersyr en rettløpstrapp helt etter behov og bruksområde. Vårt fokus er at installasjonen av en rettløpstrapp skal være rask og enkel – noe som sparer våre kunder for både tid og penger. Rekkverk, trinntyper og overflatebehandling er tilgjengelig i et stort utvalg – og bør velges ut fra bruksområdet og miljøet for en rettløpstrapp.
 

Hjelp til prosjektering av rettløpstrapp

Vi har mange års erfaring og hjelper våre kunder under prosjekteringen av en rettløpstrapp – med gode råd og trygg veiledning. Vi bistår med beregninger av last, samt all annen og nødvendig dokumentasjon.

Når man bestiller rettløpstrapp, tegnes hver trapp etter gitte spesifikasjoner. Deretter sendes tegningen til kunde – for kontroll og godkjenning – før vi setter i gang produksjonen. Uavhengig av når i prosessen du velger å involvere oss, så søker vi alltid den optimale løsningen for en rettløpstrapp – med fokus på eventuelle besparelser som kan gjennomføres, uten det går på bekostning av tapt kvalitet.
 
Kontakt oss for forslag til tekniske løsninger for rettløpstrapp.
 

Tilvalg for rettløpstrapp

En rettløpstrapp kan leveres i ulike varianter: I varmgalvanisert stål, grunnmalt eller lakkert i ønsket RAL-farge, i rustfritt stål eller i aluminium.

Trinn til rettløpstrapp kan leveres som gitterrister, som tettede trinn for belegg eller som trinn klargjort for isstøp eller treverk.

De fleste komponenter og tilvalg for en rettløpstrapp er tilgjengelige i flere ulike varianter – slik at du får akkurat den trappeløsningen som dekker dine behov og ønsker. Dette gjelder trinn, rekkverk, håndløpere, bur, vangesider eller overflatebehandling.
Vi hjelper deg med valg og alternativer.
Burmeister_bildest%C3%B8rrelse18
Rettløpstrapp

Noen tips vedrørende valg av rettløpstrapp

Før du går til innkjøp av en ny rettløpstrapp, er det noen viktige ting du bør sjekke ut først. Du bør måle opp hvor høy trappen skal være. Det betyr i praksis den loddrette høyde på en rettløpstrapp, som måles fra “gulv til gulv” – eksempelvis fra gulvet i en hovedetasje og til det grunn-nivået der du skal gå av trappen. Dette kan være gulvet på en hems eller i en 2. etasje.
 
Det er også viktig å måle opp hvor langt en rettløpstrapp kan stikke ut i rommet – såkalt utladning. Det forteller noe om trappens grad av vinkel, og bidrar til å gjøre valg av rettløpstrapp enklere.
 
Vi gir deg uansett profesjonell veiledning, slik at du alltid velger den beste og rimeligste løsningen for din rettløpstrapp!
 
Du kan også lese mer om våre ulike typer trapper, gangbaner og leidere her.

Send en forespørsel

Ingen prosjekt for lite, ingen prosjekt for stort. Fyll inn feltene under - og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi skal kunne respondere på din forespørsel og gi deg relevant informasjon i forhold til henvendelsen din. Du kan når som helst be om at informasjonen slettes. Les mer om vår personvernpolicy her.